• Frågor? Mejla oss på kundservice@restaurangmaskiner.nu
  • Alla våra produkter till Outletpriser med högsta kvalité och snabba leveranser!
Ladda gärna hem vår nya Virtuskatalog med språk på engelska och tyska för 2023/24 och bläddra bland 1000-tals professionella restaurangmaskiner för ditt café, restaurang, servering eller ditt Gourmet-kök hemma.

Restaurangmaskiner, Köksutrustning och Köksmaskiner för restaurang eller hemma.

Välkommen till vår guide om restaurangmaskiner och köksutrustning! Här nedan kommer vi att utforska en rad viktiga köksmaskiner som kan förbättra effektiviteten och produktiviteten i din restaurang. Vi har allt från matberedare till fritöser och allt däremellan.

Matberedare:

En matberedare är ett oumbärligt verktyg i alla professionella kök. Med sin mångsidiga funktionalitet kan en matberedare hacka, skiva, strimla och göra puré av olika ingredienser på en bråkdel av den tid det skulle ta att göra det manuellt. Denna tidsbesparande enhet är perfekt för att tillaga såser, dressingar och till och med deg för olika rätter.

Salamander:

En salamander är en högintensiv rostare som vanligtvis används i storkök. Den producerar intensiv värme från ovan, vilket gör den idealisk för att bryna, smälta ost och lägga till den perfekta finishen till rätter. Med exakt temperaturkontroll och justerbara ställ, säkerställer salamandern konsekventa och läckra resultat.

Degblandare:

För anläggningar som specialiserar sig på bakverk eller pizzor är en degmixer en viktig investering. Dessa maskiner är designade för att hantera stora partier av deg, vilket sparar värdefull tid och ansträngning. Från knådning till blandning, degblandare säkerställer konsekventa resultat och ger exakt kontroll över degens textur och kvalitet.

Fritös:

Sugen på krispiga, gyllene stekta läckerheter? Då ska ni ha en fritös i restaurangen. Dessa maskiner är byggda för att hantera stekning i stora volymer och levererar perfekt tillagad mat med minimal oljeabsorption. Från pommes frites till tempura, en fritös garanterar konsekventa resultat, vilket gör att du kan möta kundernas krav effektivt.

Riskokare:

Ris är en stapelvara i många kök och en pålitlig riskokare är ett måste för alla restauranger. Dessa maskiner automatiserar tillagningsprocessen och säkerställer fluffigt och jämnt kokat ris varje gång. Med funktioner som programmerbara timers och flera tillagningslägen erbjuder riskokare bekvämlighet och konsistens.

Kylplatta:

En kylplatta, även känd som en blast chiller, är ett ovärderligt verktyg för att snabbt kyla eller frysa tillagad mat. Genom att snabbt sänka temperaturen förhindrar det tillväxten av skadliga bakterier, förlänger livsmedels hållbarhet och bevarar smak och konsistens. Denna utrustning är särskilt fördelaktig för restauranger som hanterar stora mängder mat eller behöver förbereda rätter i förväg.

Stekbord:

Ett stekbord ger en dedikerad arbetsyta för stekoperationer i ett storkök. Den består vanligtvis av en bänkskiva i rostfritt stål med inbyggda fritöser, vilket gör att kockar effektivt kan steka flera föremål samtidigt. Stekbord är ofta utrustade med temperaturkontroller och oljefiltreringssystem, vilket säkerställer säker och konsekvent stekning.

Att investera i dessa viktiga restaurangmaskiner och köksutrustning kan revolutionera din kulinariska verksamhet, öka effektiviteten, produktiviteten och kundnöjdheten. Oavsett om du behöver en mångsidig matberedare, en kraftfull salamander eller en pålitlig riskokare, är att välja rätt utrustning avgörande för din restaurangs framgång.

På Restaurangmaskiner.nu erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa köksmaskiner och utrustning. Vårt expert-team kan hjälpa dig att välja de perfekta verktygen för att möta dina specifika behov och budget. Förbättra ditt köks kapacitet idag och lyft dina kulinariska skapelser till nya höjder!